Sve kategorije
    Meni Zatvori
    RSS

    Blog

    KAKO UŠTEDETI NOVAC NA TROŠKOVIMA ENERGIJE
    Comments (0) KAKO UŠTEDETI NOVAC NA TROŠKOVIMA ENERGIJE
    Troškovi energije mogu značajno opteretiti naš budžet svakog meseca. Od grejanja i hlađenja doma do osvetljenja i električnih aparata, potrošnja energije može brzo isprazniti naš novčanik. Prema podacima, najveći potrošači električne energije u domaćinstvu su upravo kućni uređaji- frižideri, mašine za pranje veša, električni šporeti, bojleri, zamrzivači, koji godišnje potroše čak jednu petinu ukupne količine električne energije koja je potrebna domaćinstvu.
    SVE ŠTO TREBA DA ZNAŠ O VEŠTAČKOJ TRAVI
    Comments (0) SVE ŠTO TREBA DA ZNAŠ O VEŠTAČKOJ TRAVI
    Veštačka trava postaje sve popularniji izbor za dvorišta, terase, pa čak i poslovne prostore zbog svoje izdržljivosti, niskog održavanja i estetske privlačnosti. Bilo da želiš zeleni tepih tokom cele godine ili tražiš praktično rešenje za travnate površine, veštačka trava je odlična opcija. U ovom blog postu, istražićemo sve prednosti veštačke trave, kako je pravilno održavati i savete za njenu instalaciju.
    KAKO DA KUĆA UVEK BUDE ČISTA
    Comments (0) KAKO DA KUĆA UVEK BUDE ČISTA
    Održavanje doma čistim može delovati kao svakodnevni izazov, ali uz prave strategije i navike, tvoj dom može biti uvek uredan i prijatan za boravak. Donosimo ti nekoliko saveta koji će ti pomoći da postigneš i održiš besprekornu čistoću, a ne zahtevaju mnogo vremena.
    BOJE U NEUTRALNOM PROSTORU
    Comments (0) BOJE U NEUTRALNOM PROSTORU
    Neutralni tonovi su omiljeni izbor u uređenju enterijera zbog svoje svestranosti, elegancije i sposobnosti da stvore mirnu i sofisticiranu atmosferu. Međutim, prostor uređen isključivo u neutralnim tonovima može delovati monotono i beživotno. Ako želiš da uneseš živost i ličnost u takav prostor, boje su tvoj najbolji saveznik. U ovom blogu ćemo te provesti kroz nekoliko ideja i trikova kako da uneseš boju u neutralan prostor.
    KAKO UREDITI MALU TERASU
    Comments (0) KAKO UREDITI MALU TERASU
    Mala terasa može postati tvoje omiljeno mesto za opuštanje ako je pravilno organizovana i uređena. Iako prostor može biti ograničen, postoje brojni načini da ga maksimalno iskoristiš i stvoriš udoban kutak koji ćeš rado koristiti. U ovom vodiču, prolazimo kroz ključne korake i savete kako da svoju malu terasu transformišeš u oazu mira.
    SEZONA KREČENJA
    Comments (0) SEZONA KREČENJA
    Krečenje kuće je ključni korak u održavanju i poboljšanju njenog izgleda. Ovaj proces podrazumeva prekrivanje zidova, plafona i drugih površina sa slojem kreča ili boje kako bi se osvežio prostor i zaštitili zidovi od vlage, prljavštine i drugih oštećenja. Kada se odlučiš na ovaj korak potrebno je da dobro isplaniraš sve, od same ideje do kompletnog budžeta i vremena koje treba uložiti u ceo proces